ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - ΑΥΤΟΪΑΣΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - ΑΥΤΟΪΑΣΗ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η εμπιστοσύνη περιττεύει

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Η εμπιστοσύνη περιττεύει Empty Η εμπιστοσύνη περιττεύει Πεμ Ιουλ 25, 2013 11:36 pm

Admin

Admin
Admin

Κάθε φορά που αναρωτιέσαι για κάποιον, αν αξίζει την εμπιστοσύνη σου, αναρωτήσου επίσης, τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις απ' αυτόν;
Γιατί στην πραγματικότητα, δεν έχεις την ανάγκη κανενός,
εφόσον βέβαια, γνωρίζεις και βιώνεις το ποιος στ' αλήθεια είσαι!
Κατανοώντας πως δεν χρειάζεσαι τίποτα, από κανέναν,
τότε αυτόματα, το θέμα "εμπιστοσύνης" περιττεύει.
Ζήσε λοιπόν την ύψιστη αλήθεια σου:
Είσαι ένα μοναδικό, αυτούσιο, καταπληκτικό, παντοδύναμο, αιώνιο
και αλληλένδετο κομμάτι Θεού!

https://thesoul.forumgreek.com

2Η εμπιστοσύνη περιττεύει Empty Απ: Η εμπιστοσύνη περιττεύει Παρ Ιουλ 26, 2013 4:23 am

γιώτα17

Kαποτε ειχα εναν πολυ καλο φιλο,με τον οποιο ειχαμε αναπτυξει μια πολυ ζεστη ανθρωπινη επικοινωνια.Δυστυχως,δεν ζει πια.Συνηθιζε να λεει την εξης φραση " Ο καλυτερος φιλος μου ειναι ο εαυτος μου.Και μονος μου ναμαι μπορω να κανω παρεα με τον εαυτο μου"Παντως αν βρισκουμε ατομα,με τα οποια εκπεμπουμε στην ιδια συχνοτητα και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα δεν βλεπω το λογο για να μην κανουμε συντροφια.Ολοι μας μπορει να πληγωθηκαμε η να προδοθηκαμε,αλλα δεν ειναι και ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Τωρα σε ο,τι αφορα το θεμα της εμπιστοσυνης,πραγματι υπαρχει μεγαλη εκπτωση στις ανθρωπινες αξιες,συμπεριλαβομενης και της εμπιστοσυνης.Αλλα,να μην παραβλεψουμε και το γεγονος,οτι υπαρχουν και ανθρωποι που προσφερουν Αγαπη προς τους συνανθρωπους τους και,τελικα,το μετανοιωνουν γιατι αντιμετωπιζονται με αρνηση και απορριψη απο την αλλη πλευρα.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης