ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - ΑΥΤΟΪΑΣΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - ΑΥΤΟΪΑΣΗ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Καθένας αναζητεί μια υγιή σχέση

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Admin

Admin
Admin

Βρισκόμαστε σ' έναν κόσμο σχετικότητας, όπου προσδιορίζουμε το ποιοι είμαστε σε σχέση με άλλους ανθρώπους και βιώνουμε την ενότητα μας με το Θεό μέσα από τον άλλο.

https://thesoul.forumgreek.com

Ανώνυμος

Κυριε Πασχαλιδη θα ηθελα να σας ενημερωσο πως η σελιδα αυτή προωθειτε στομα με στομα εδώ και μερικες ημερες και ετσι και το εχω μαθει και εγω φυσικα και εχω ακουσει τα καλυτερα. Για αυτό ειμαι και εγω εδώ μηπως και προσθεσει καποιος κατι καινουριο στο προβλημα μου και βρω μια ακρη. 8χρονια ταλαιπορια τραβαω από το ένα λαθος στο άλλο γιατι ειμαι ερωτευμενος με την πρωτη μου ξαδερφι. Το ιδιο και εκεινη στο παιχνιδι αυτό, με τη σιρα της, λαθος στο λαθος τοσο καιρο με διαφορες σχεσεις και τοσα αλλα που μονο αλκοολικος δεν εχω καταλυξη ακομα. Το προβλημα ολο είναι οι δικοι μας που το εχουν κανει θρησκευτικο. Κατι που εγω δεν ειμαι, θρησκος. Μην παρεξηγηθω όμως! Θα μπορουσα να αναλυσω ολη τη Βιβλο από αρχη ως το τελος. Ημουν πολύ με την θρησκεια και εγω αλλα τα προβληματα μονο αυξηση ειχαν. Τελος παντων, νομιζω καταλαβατε το προβλημα μου. Καποια αποψη και από εσας η καποιον ακομα μηπως και δεν εχω σκεφτει κατι μεχρι σημερα. Να ειστε καλα.

Admin

Admin
Admin

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η θρησκεία (και όλες οι θρησκείες) έχουν το προτέρημα να πανικοβάλλουν, να αγχώνουν και να ενοχοποιούν τους πιστούς. Βασικά έχουν μπερδέψει το φόβο με την αγάπη. Από την άλλη, αν αυτό που επιθυμείς είναι λάθος, ο μόνος τρόπος να το εξακριβώσεις είναι βιώνοντας το. Η δική σου εμπειρία είναι ο δάσκαλός σου. Ευλόγησε όλους τους άλλους. Ο Σωκράτης είπε: Όλοι δίκιο έχουν, βάση του τρόπου σκέψης τους. Εσύ ζήσε τη δική σου ζωή. Άλλωστε ήρθαμε στην υλική μας υπόσταση, για να κάνουμε εμπειρία την Αλήθεια μας και το σωστό. Το σωστό όμως βιώνεται μέσα από το λάθος. Το λάθος είναι η μόνη γέφυρα του σωστού. Αρκεί να μην βαλτώνουμε στο λάθος μας. Να το αποδεχόμαστε και να μετανοούμε (να αλλάζουμε νου) και να επιλέγουμε αυτό που αρμόζει στην ψυχή μας. Ζήσε με την καρδιά σου και άσε τους άλλους να ζήσουν τη ζωή τους.

https://thesoul.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης